keskiviikko 24. joulukuuta 2014

24. LUUKKU - HYVÄÄ JOULUA!

Muutama edellinen luukku jäi julkaisematta henkilökohtaisista syistä, sillä reissun jälkeen meni muutama päivä Tessan tallipaikka-asioita setviessä ja maanantaina olikin jännitys huipussaan kun eläinlääkäri tuli tallille ultraamaan sen takajalan, joka nyt on aiheuttanut huolta turvottelullaan. Nyt on kuitenkin asiat kunnossa: tallipaikka järjestyi ja muutto on maanantaina, minkä lisäksi jalasta löytyi vain pientä reaktiota luukalvolta joka oli iskun seurasta, minkä ei pitäisi olla vakavaa ja lupa tuli liikuttaa normaalisti. Valtakunnassa kaikki siis hyvin ja pystytään nyt nauttimaan pyhistä huoletta. 

Käytiinkin aamulla Teron kanssa toivottamassa Tessalle hyvät joulut ja viemässä omenaa ja porkkanaa sille. Tero haki Tessan tarhasta ja laittoi sen valmiiksi sillä aikaa kun ite siivoilin karsinaa, hyvin tulivat toimeen ja sain napattua kuviakin parivaljakosta. Innostuin asustamaan Tessan jouluiseksi ja sopiva tonttulakkikin sille löytyi, joten päästiin räpsimään jouluisia kuvia tätä aattopostausta varten. Tessa ei ollut hirveän innoissaan tonttulakista, mutta malttoi olla rauhassa vaikka tupsu heilui silmän edessä ja ekaa kertaa kävin kuolaimettomilla selässä. Tässäpä tämänpäiväisen kännykkäkuvailun tuotoksia:
Tessa näyttää ponilta :D

En ole unohtanut linkattuja blogeja, vaan arvostelut tulevat kyllä lähiaikoina, todella paljon tuli hyviä ja kiva on ollut käydä läpi niitä :)

6 kommenttia:

 1. Minne tallille tessa muuttaa? Miksi vaihdat tallia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienelle yksityistallille, jossa on loistavat puitteet. En sen kummemmin rupea syitä erittelemään, mutta koen että nykyinen paikka ei ole meille paras mahdollinen monestakin eri syystä ja siksi etsin sopivamman paikan meille

   Poista
 2. jatkatko vielä iivon vuokraamista? aika nätti lv se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivo on nätti kyllä ja kiva heppa, mutta en ole enää sinne menossa :)

   Poista
 3. Hyvää uuttavuotta! :)

  VastaaPoista