sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7. LUUKKU - TALVISIA RATSASTUSKUVIA FEAT. TESSA JA IIVO

Seitsemännen joulukalenteriluukun takaa paljastuu kuvapläjäys tältä päivältä! Kävin kidnappaamassa Annan kameroineen mukaan tallille ja nyt sain pitkästä aikaa vähän kuvamateriaalia ratsasteluista. Eilen oli vieläpä tullut kivasti lunta, joten tilaisuus oli käytettävä heti hyödyksi - koskaan ei tiedä milloin seuraavan kerran saadaan valkeita maisemia. Valitettavasti hämärä tuli taas ihan liian aikaisin, ja tästä syystä osa kuvista ei ole tarkentunut kauhean hyvin, mutta näillä mennään. 

Kaikki kuvat (c) Anna

1
Kaveri teki Tessalle hienon korvahupun :)
Tämän päivän teemana oli käyntityöskentely, sillä Tessalla on toinen takanen hieman turvoksissa kun se oli tarhassa riehumisen seurauksena saanut pienen haavan jalkaansa, joka yritti ruveta impparia kehittelemään. Turvotus on nyt ruvennut laskemaan kylmäilyn ja kävelytyksen avulla ja haavakin umpeutui nopeasti asianmukaisella hoidolla. Mennään kuitenkin vielä melko kevyesti ihan siltä varalta, jos jalan turvotus onkin jotain muuta kuin imppari. Huomenna onneksi saa eläinlääkäriin yhteyden. 

2
3
6
7
8
9
Ratsastin tänään myös Iivon ja valitettavasti myös sen kanssa jouduttiin tyytymään kevyeen työskentelyyn, koska ensimmäisten ravien jälkeen se onnistui polkaisemaan toisen etukenkänsä irti ja eihän siitä liikkumisesta mitään tullut ilman yhtä kenkää. Ei Iivo arkonut jalkaa tai muuta sellaista, mutta kompasteli hirveästi kun muissa jaloissa oli painavat hokkikengät ja yksi paljon kevyempänä. Otettiin vielä parit poseerauskuvat ja sitten poika pääsi takaisin tarhaan syöpöttelemään.

10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Sellaisia kuvia tällä kertaa. Löysin tuon punaisen loimen kun kaivelin loimivarastojani ja oli niin jouluinen että oli pakko otaa käyttöön heti! Sain muistaakseni tuon kaupanpäälle joskus kun käytettynä ostin ison kasan hevosvarusteita. Tulee kyllä jouluna käyttöön taas :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti