torstai 11. joulukuuta 2014

11. LUUKKU - LINKKAA BLOGISI!

Yhdennentoista joulukalenteriluukun aiheena on linkkaa blogisi! Lukulistalleni tulee harmillisen vähän uusia postauksia, joten kaipailisin uutta luettavaa ja koska olen lähdössä lauantaina reissuun, tässä olisi hyvä tilaisuus keräillä blogeja luettavaksi ja pystyisin hiljaisina hetkinä ensi viikolla käydä niitä läpi. Mikäli blogeja ei tule mitään järjettömän suurta määrää (toivottavasti tulee edes muutama), esittelen niiden läpikäynnin jälkeen kaikki täällä blogissa joulukalenterin loppupuolella ja liityn lukijaksi kaikkein mieluisimpiin. Kaikki blogit ovat tervetulleita :)


Säännöt ovat siis hyvin helpot: Linkkaa kommentteihin oma blogisi joko esittelyllä tai ilman ja viimeistään ensi viikon lopulla käyn kaikki linkatut läpi ja kirjoitan erillisen postauksen niistä :)

P.S. Muistakaa käydä osallistumassa Hööksin lahjakortin arvontaan, aikaa on vielä viikko!

22 kommenttia:

  1. http://iivariponinblogi.blogspot.fi/

    17v tyttö Savonmualta kertoo elämästään osa-aikaeläkkeellä olevan welshruunan ja 2v aasiorin kanssa (aina kun vaan jaksaa avata tietokoneen, tänä älypuhelinten valtakautena).

    VastaaPoista
  2. http://helijahellu.blogspot.com/

    Parikymppinen nuori nainen Kainuusta kirjoittelee elämästään ja 21-vuotiaan lämminveritamman sekä 9-vuotiaan kaviokuumetta sairastavan shettistamman kuulumisista. Postaustahti vaihtelee, mutta nyt alan paremmin taas kirjoitella kun ponin asiat alkaa selviämään.

    VastaaPoista
  3. http://anujavihru.blogspot.fi

    Jo 38-ikävuoteen ehtineen "tädin" treenipäiväkirjana aloitettu blogi oman suokkitammansa kanssa. Tällä hetkellä kuntoutellaan hevosen syvän koukistajajänteen tukisiteen repeämää ja odotellaan varsamasun kasvamista :)

    VastaaPoista
  4. http://epaonnistumisestaoppii.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ja 7-vuotiaan shetlanninponitamman yhteisestä taipaleesta ylä- ja alamäin. Taivalta on jatkunut viime maaliskuusta tähän asti, ja tulee toivottavasti jatkumaan vielä melko pitkälle tulevaisuuteen. Mukana aina välillä 23-vuotias lämppäritamma samalta tallilta.

    VastaaPoista
  5. Eeppistä elämää

    Blogi kertoo pian 15-vuotiaan Melissan kirjoittamana 23-vuotiaasta eläkeläissuokki Eposta.

    VastaaPoista
  6. http://jonnatreenailee.blogspot.com/

    Valmennuksia, kisoja, kotitreenejä, normaalia arkea ja vähän muutakin höpinää. Tekstien takana reilu parikymppinen ratsastaja Kanta-Hämeestä ja treenikaverina heinäkuussa ostettu 6-vuotias pv-ruuna Onni.

    Onnistumisia, oivalluksia, epäonnistumisia, haasteita ja niiden voittamista, kaikkea tätä mahtuu mukaan matkalle, jossa tästä nuoresta herkästä hevosesta rakennetaan kisakumppania kumpaankin lajiin.

    VastaaPoista
  7. Näihin postauksiin tulee AINA blogeja, ne on niin suosittuja sillä kukapa ei haluaisi kuulla toisen mielipidettä blogistaan :D. Myö jo saatiin kehuja hetki sitten niin en pistä sua kirjottelemaan uudelleen ;).

    Olet kyllä tosi ahkera kun jaksat pitää joulukalenteria!

    VastaaPoista
  8. http://katrisofia.blogspot.com/
    Blogi käsittelee 17-vuotiaan nuoren naisen alun ja oman latvialaispuoliveritamman treenailuista, kisoista ja yhteisistä hetkistämme, suruineen ja iloineen :) !

    VastaaPoista
  9. http://tavoitteenamestaruus.blogspot.fi

    Blogini kertoo 14v tytön eli minun ja 7v suomenhevos ruunan taipaleesta kohti korkeampia kisoja kuten suomenhevosten mestaruus. Blogissani seikkailee aina välillä meidän muita hevosia myös.

    VastaaPoista
  10. http://friisilainen.blogspot.fi
    Unelmien musta kertoo vuotiaan friisiläisorivarsa Albertin matkasta kohti aikuisuutta.

    VastaaPoista
  11. http://katriseikkailee.blogspot.fi

    20v. Harrastava kouluratsastaja kirjoittaa hevosista ja toisinaan lemmikeistään. Mukaan mahtuu myös kirjoituksia ihan tavallisesta elämästä.

    VastaaPoista
  12. http://laukkalahestymisella.blogspot.fi/

    Blogi 14-vuotiaan tytön elämästä ratsastuskoulusta. Myös postauksia kouluvalmennuksista ja hevosaiheisia erikoispostauksia mahtuu mukaan.

    VastaaPoista
  13. http://tiiajamaistro.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 17-vuotiaan poniratsastajan elämästä oman pienen ja parhaan ponin kanssa. Kilpaillaan esteratsastuksessa blogin päätähden, Maistron kanssa. Ratsastuksen lisäksi puuhaillaan kaikkea muuta kivaa, kuten maastakäsittelyä, ohjasajoa, irtojuoksutusta, agilityä, talvella pulkkaratsastusta ja kesällä uimista. Tervetuloa mukaan yli 500 lukijan joukkoon! :)♥

    VastaaPoista
  14. http://tanssitamma.blogspot.fi

    !5-vuotiaan tytön elämää pv-tamman kanssa. Valmentaudutaan ja kisataan aktiivisesti :)

    VastaaPoista
  15. katriseikkailee.blogspot.fi

    20 v. Harrastava kouluratsastaja. Kirjoituksia hevosista, lemmikeistä ja töistä.

    VastaaPoista
  16. http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.com

    15-vuotiaan tytön ratsasteluista kertova blogi :)

    VastaaPoista
  17. http://noniintutot.blogspot.fi/
    Kolme tuttoa, välillä jutuissa on syvälisempää settiä ja sitten välillä höpsähtäneitä. Tällainen rötkäle tuskin on tullut vastaan..sitä ei ehkä saa selitettyä järjellä ^^' elämää, tuumailuja & tempauksia mm. ~

    VastaaPoista
  18. http://perfect-pony.blogspot.fi/
    Voitolla tähtiin-blogi kertoo shetlanninponi ori Orionin ja minishettis ruuna Knatten elämästä ja seikkailuista kohta 16-vuotiaan ikuisen ponilapsen kirjoittamana. Ponien kanssa touhuillaan kaikenlaista monipuolisesti, aina rekiajeluista esteisiin asti, eikä vauhtia näiltä nelijalkaisilta tosiaankaan puutu!

    VastaaPoista
  19. http://roosa-nelliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  20. www.mutkienkautta.blogspot.com
    Juuri henkiin herännyt blogi kertoo 16v tytöstä ja hänen omasta hevosesta. Tule seuraamaan meidän touhua lukemalla ja katselemalla ihania kuvia !
    T. Pipsa & Piiga
    Ps. Hyvää joulua !

    VastaaPoista