torstai 18. joulukuuta 2014

18. LUUKKU - KUVIA LONTOOSTA JA MUISTUTUS ARVONNASTA

Näköjään aikatauluttamani 17. joulukalenterin luukku oli hävinnyt bittiavaruuteeen, enkä sitä enää löytänyt täältä bloggerin luonnoksista, joten sanokaamme siis sille ikuiset hyvästit. Aiheena ei ollut kuin "hevoselämäni aakkoset", joten mitään kirjallista taidonnäytettä ette menettäneet. Tässä kahdeksannessatoista luukussa julkaisen muutamia kuvia lempikaupungistani Lontoosta, jossa olen siis nyt käynyt kolme kertaa ja vielä en ainakaan ole kyllästynyt paikkaan - päin vastoin!

Kaksi reissusta on tehty Teron kanssa, viime kerralla kierreltiin todella paljon nähtävyyksiä, mutta nyt viimeisimmällä kerralla otettiin koko reissu rennosti (ihan jo budjetinkin takia) ja käveltiin vain paljon ihastelemassa paikkoja ja nautittiin olostamme. 

Tässäpä siis muutamia kuvia sekä edelliseltä, että uusimmalta reissulta.

St Paul's Catedhral
Big Ben & London Eye

Tower of London

Ei päästy myökään tylypahkaan
Tero kosi London Eyessä, vuosi 2012
Piccadilly Circus
Jep, ollaan aikuisia

Vahdinvaihto
Natural History Museum
Idiootti
Hyde Park Winter Wonderland
Ihan parasta!
One ring rule them all!!
Harrodsilla

Iso pena
Pölhöt
Tuohon fiksuimpaan kuvaan onkin paras lopettaa tämä kuvasaaste :D muistutan vielä, että tämä päivä on enää aikaa osallistua lahjakorttiarvontaan, joka löytyy viidennestä luukusta, huomenna suoritan arvonnan ja viikonloppuna pyrin arvostelemaan linkattuja blogeja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti