maanantai 27. tammikuuta 2014

Sunnuntaitreeni kuvina

Nyt olisi vuorossa vaihtelun vuoksi kuvapainoitteinen postaus. Maiju tuli sunnuntaina kuvaamaan minun ja Piirron treenihetkeä, ja olikin saanut hurjan paljon kivoja kuvia otettua. Piirto, Milo ja yksi toinen suokki juoksivat irtona kentällä kunnon rodeota ennen kuin liikuttelin Piirron, tästä ei harmi kyllä ole kuvia kun Maiju ei ollut vielä tullut ja itse en tajunnut ottaa kuvaa kun jäin vahtimaan etteivät hepat potki toisiaan..

Piirto oli oikeaan kierrokseen todella kiva, mutta vasemmalle erittäin kankea ja haluton taipumaan. Nyt se oli kuitenkin paljon paremman tuntuinen suustaan kuin aiemmin, eli taitaa olla raspaaminen auttanut edes vähän ratsastettavuuteen :) Tehtiin siis paljon taivutteluja ja yritin saada sitä ratsastettua vähän rennommaksi käynnissä ja ravissa. Laukkaa otettiin muutama nosto molempiin suuntiin. Laitoin tällä kertaa myös piuhat sille ja tuntui ainakin selkään että se meni aika mukavasti jopa niiden kanssa, vaikka siis aiemmin en ole käyttänyt sillä mitään apuohjia. Voisi testata joskus toistekin noita. 

Pidemmittä puheitta, tässä kuvapläjäys eiliseltä. Kaikki kuvat (c)Maiju!

Pojat juoksentelun jälkeen
Kauhea etukeno kaikissa ravikuvissa :D Tähän pitää kiinnittää jatkossa huomiota...
Jeeee me laukataan! 


Tässä yritin muistutella miten taivutaan myös vasemmalle...


Myös suoraan kulkeminen oli yllättävän haastavaa :D
Valitettavasti kuvat nyt tulivat yhtenä pötkönä, sillä nyt on jo kiire takaisin töihin. Oli kuitenkin todella kiva saada pitkästä aikaa kunnollisia kuvia omasta ratsastuksesta, ja vaikka Piirto ei toiminut ehkä ihan niin hyvin kuin olisi voinut, niin hyvä fiilis jäi tuosta ratsastuksesta, ja tästä on hyvä suunnata etiä päin! Iso kiitos Maijulle kuvaamisesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti