lauantai 4. tammikuuta 2014

Shoppailua ja lauantain odottelua

Tässä on tullut ilta vietettyä mukavasti tietokoneen ääressä ja on ollut hyvin aikaa puuhailla omia juttuja, kun miekkonenkin lähti yöksi töihin. Omat jutut tarkoittaa käytännössä siis sitä, että olen selaillut hööksin aletuotteita ja miettinyt mitä haluaisin laittanut tilaukseen muutamia tavaroita, joita voisin nyt sitten esitellä ihan omaksi ilokseni. 

Kaikki tuotteet on siis hööksistä, ja kuvat on myös otettu hööksin nettisivuilta.


Kouluneliöhuopa Silver Showmaster 2kpl, sininen ja ruskea. Näitä ei voi olla koskaan liikaa ;)

Maastosuojat (eteen) Expert X-Country Equi-Guard, siniset. Todella jämäkän oloiset, kestää kovemmassakin vauhdissa. 

 
Bootsit Expert X-Country Equi-Guard, siniset.
 
Australialaiset jalustimet. Vähän turvallisemmat kuin ne perusjalkkarit mitkä tällä hetkellä omistan.
 
Kouluvyö Equi-Guard teddyreunuksella. Nykyinen kouluvyö on liian pitkä ja soljet painaa ikävästi pohkeisiin...
Oliivikuolain Apple Mouth. Pehmeämpi kuin nykyinen D-kolmipala, ja onpahan Piirrolla tekemistä kun saa mutustella kuolainta niin paljon kuin haluaa :D

Näiden lisäksi mukaan lähti vielä satulavyön pidennin yleissatulaa varten, että satulavyön kiinni laittaminen helpottuisi nyt kun Piirrolla on vielä vähän mahaa. Tilasin myös ruoho-ohjan. Koskaan en ole sellaista käyttänyt, mutta ajattelin, että se voisi olla ihan mukava lisä aluksi maastoillessa, kun voisi itsekin olla vähän varmemmin selässä pelkäämättä pukittelukohtauksia... Vielä "pitäisi" ostaa ainakin toiset suitset ja itselle lisää hanskoja jne, joita en nyt jaksanut ruveta tilaamaan, kun täältä saa kaupoista samalla hinnalla ihan hyviä hanskoja.

Olokin on helpottanut jo niin paljon, että jaksaa taas touhuta aktiivisesti Piirron kanssa, eikä tarvitse toivottavasti pelätä, että taju lähtee kesken talleilun, ei nimittäin olisi ensimmäinen kerta. Huomenna (tai siis tänään, kello on jo vaikka mitä) onkin tiedossa sitten vähän erilaista puuhaa tiedossa Piirrolle ja minulle, ja pitäisi olla tulossa runsaasti kuva- ja ehkä jopa videomateriaaliakin, ainakin näillä näkymin jos kaikki menee niin kuin pitää. Ei vaan malttaisi millään odottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti