keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kuulumisia osa1

Sain Elisalta facebookissa arkikuvahaasteen, mutta koska olen vähän laiska lisäilemään sinne kuvia, päätinkin suorittaa tehtävän täällä blogin puolella. Kuulumiset tulevat päivän tai parin viiveellä, koska yleensä käyn kuvat läpi vasta aamulla tai myöhään illalla. 

Maanantaina oli harvinainen päivä, kun en käynyt tallilla ollenkaan, Kristiina hoiti ja liikutti Piirron, joten itse pääsin nauttimaan Teron kanssa grilliherkuista. Lisäksi tuli käytyä Repen kanssa taas metsässä lenkkeilemässä ja nauttimassa kauniista kelistä. Loppuilta menikin sitten Emmerdalea ja Revolutionia katsellessa, sekä nettiä selaillessa, normi-ilta siis.

Repe ei nauttinut niin paljoa kuin minä, rupesi kesken lenkin nukkumaan :D

Nam nam, possua, kanaa, nautaa ja vuohenjuustoa - lisänä vielä lankkuperunoita ;)
Eilinen aamu meni vähän plörinäksi, kun piti kesken työpäivän lähteä lääkärissä käymään ja sitä myöten sitten jouduin hieman yllättäen sairaslomalle jälleen. Pientä stressiä meinasi puskea päälle, mutta asialle ei nyt mahda mitään, joten näillä mennään. Sängynpohjalla kun olin hetken lataillut akkuja, pääsin kuitenkin pyörähtämään tallilla, jossa meni aika ihan mukavasti tarhaa siivoillen, minkä lisäksi juoksutin Piirron pitkästä aikaa.

Ponit päiväunilla... Rupesivat mököttämään miulle kun en päästäny heinäkasalle
Tehtiin myös vähän maastakäsittelyä, tosin paikallaan pysyminen oli vielä vähän hakusessa

... ja lopuksi otettiin vielä ihQ selfiet x)
Illalla tyhjentelin vielä pitkästä aikaa puhelimen tietokoneelle ja rupesin editoimaan videoita, tarkoituksena oli, että saisin tänne laitettua mahdollisesti kaikki, mutta jo yhden videon kasaamisessa meinasi mennä hermot, joten jouduin luovuttamaan kun olin sen saanut valmiiksi. Editointiohjelma ei jostain syystä halunnut ladata videon esikatselua kunnolla, vaan näytti liikkeet sellaisissa sekunnin still-kuvissa, joten oli hieman hankala arvioida yli puolen tunnin klipistä, että mitkä pätkät haluaisin ottaa lopulliseen videoon mukaan, argh!
Building preview - tätä se näytti vielä puolen tunnin päästäkin -.-

Sitten toimi taas sekunnin verran... Huoh.
Noh, kaikesta huolimatta sain yhden videon kasattua, tänään on sitten aika hyökätä loppujen kimppuun. Alla olevassa piiitkässä videossa on siis melkolailla editoimatonta materiaalia muutaman päivän takaisesta hellepäivän "kouluratsastuksesta". Varsinaiseksi koulutreeniksi sitä ei voi sanoa, sillä itse olin aivan poikki tuona päivänä ja Piirtokin oli hyvin vetämätön, joten pakko oli tyytyä siihen, että sain hepan kulkemaan suurinpiirtein siihen suuntaan ja sitä askellajia mitä halusin. Ihan kivoja pätkiäkin tuli, varsinkin vasempaan kierrokseen, mutta koska en itse jaksanut hirveästi ruveta työstämään taivutuksia ym, päästiin Piirron välillä vähän turhan helpolla ja volteista sekä ympyröistä tuli aika mielenkiintoisen muotoisia. Propsit sille, joka jaksaa koko videon katsoa.

Linkki videoon - Huom, mutterista HD-laatu niin näkyykin jotain ;)Huomenna tulossa tämän päivän editoinnin tulokset (toivottavasti), eli loistavasti menneitä hyppyjä sekä mahdollisesti pätkää juoksuttelusta, tällä kertaa liinassa. Täytyy ensin tutkailla onnistuiko juoksutusvideo laisinkaan kun laitoin vain kännykän maneesin reunalle kuvailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti