torstai 1. toukokuuta 2014

Kuulumisia osa2 (+hyppyvideo)

Eilisestä ei kyllä ole paljoa jaettavaa, aamulla oli aivan älyttömän huono olo ja lojuinkin sängyssä sitten melkein neljään asti, toisinsanoen siihen kunnes Tero pääsi töistä. Oli ainakin aikaa käydä tästä läppäriltä läpi kuvia ja järjestellä niitä oikeille paikoilleen jotenkin loogisesti. Löytyi paljon kivoja kuvia Piirrosta, mitä en ole edes muistanut lisäillä tänne, joten alla muutamia niistä:
Piirto oli niin suloinen tuona päivänä, Kristiina oli juuri ratsastanut ihan kunnon puomitreenin ja päästettiin heppa sitten vapaana kävelemään sillä aikaa kun siivoiltiin puomeja. Piirto ei malttanut ollenkaan kävellä, se vaan piehtaroi ja makoili maassa, ilmeisesti paljon mukavampaa kuin tylsä kentän kiertäminen :D

Eilen sain sitten jatkettua myös videoiden läpi käymistä, mutta jälleen kerran tietokone oli eri mieltä kanssani, ja rupesi jumittamaan ihan älyttömästi. Joku päivä vielä viskaan tuon läppärin ikkunasta pihalle.. Tosin siinä tuskin kävisi kovinkaan pahasti, maantasalla kun asutaan. Argh! Tyhjensin koneelta aivan kaiken! Siis kaikki kuvat jne ulkoiselle kovalevylle, ja silti se vaan jumii. Seuraavana vuorossa olisi windowsin uudelleen asentaminen, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

Samperin tietokone!!!

Repe teki pesän meidän päiväpeiton ja pehmolelujen keskelle :DD
Tosiaan, eilenhän oli vappuaatto, joka suurimman osan kohdalla tarkoittaa hillitöntä juomista ja kaupungilla pyörimistä. Ei vaan minulla. Ilta meni samoissa merkeissä kuin päiväkin, ainoana erona se, että siirryin sängyn pohjalta sohvalle kyhjöttämään. Tero toi töistä tullessaan minulle subin ja suklaata, jolla jaksoi hyvin illan. Katseltiin Robin Hoodia ja Tero nappaili samalla muutaman oluen. Ei saatu edes leffaa katsottua loppuun, kun nämä vanhukset väsähtivät ja siirryttiin nukkumaan. Että sellainen hurja vappuaatto meillä :D

Vappubileet....
Huoh.. Siinäpä olikin sitten koko eilinen lyhykäisyydessään, mitään ei tapahtunut, mutta ihan mukavaa oli sitten, kun huono olo helpotti vihdoin illalla. Sen verran sain kuitenkin aikaiseksi, että nyt on taas yksi video kasassa. Kyseessä on siis viime lauantain hyppelyt, jotka Henriikka jaksoi kuvailla ja oli samalla auttelemassa puomien kanssa. Kentällä oli siis valmiina rakennettuna esterata (tosin 100-120cm korkeita esteitä) jota päätin käyttää hyväksi. Lyhyen verkkailun jälkeen otin pari hyppyä vesimatolle, jotka menivät tosi kivasti, ottaen huomioon, etten ole ikinä Piirrolla mattoa hypännyt. Ensimmäisellä kerralla tuli vähän liioiteltu hyppy, mutta toisella kerralla se ei enää viitsinyt edes varoa mattoa, vaan tallasi sen päälle ponnistaessa. Otin siis muutaman yksittäisen hypyn, jonka jälkeen tulin pari kertaa ratana. Meille tuli koko ratsastuksen aikana vain yksi pudotus, mikä on todella yllättävää, sillä tuo oli ensimmäinen kerta, kun hyppäsimme rataa, ja siellä oli jopa yksi pysty ja porttikin, mitkä ovat melko hankalia juttuja olleet meille. Videolla näkyy kaikki hypyt, mitään en jättänyt pois. Ei edes otettu hirveän paljoa hyppyjä, kun halusin lopettaa onnistumiseen ja ennen kuin Piirto ehtisi väsähtää liikaa (oli muuten kuuma päivä!)(Linkki videoon - muista HD)

Piirto meni todella kivasti, mutta videoita katsoessa huomasin kyllä omassa ratsastuksessa paljon parannettavaa. Ensinnäkin, voisin antaa Piirron laukata paljon sujuvammin, nyt näytti kuin punkisin sitä jatkuvasti eteenpäin samalla, kun kuitenkin pidän sen edestä paketissa, jolloin laukka jää todella ahtaaksi. Toisekseen, esteille tullessa ennakoin todella paljon hyppyyn lähtemistä, jolloin "sukelsin" ennen kuin Piirto oli edes ponnistanut. Lisäksi unohdin katsoa laukat, ja saatoin jatkaa väärässä laukassa läpi kaarteen. Tämän muistin vasta ihan viimeisellä kerralla, kun tulin rataa, jolloin jopa tajusin vaihtaa laukan ravin kautta. Laukkoihin pitää keskittyä nyt erittäin tarkasti, koska Piirrolle oikea laukka on hankalampi ja se tarjoaa aina esteen jälkeen mieluummin vasenta, mikä pitäisi opettaa siltä pois. Omaa istuntaa ja apujen käyttöä en edes kehtaa sen kummemmin nyt ruveta analysoimaan, rumaa oli, mutta hyvä mieli jäi silti ratsastuksen jälkeen, sillä ylitettiin itsemme monessa mielessä. Ensi kerralla sitten osaan taas korjata tällä kerralla tehtyjä virheitä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti