sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Päätöntä ja kuolaimetonta menoa

Tässäpä olisi pidemmittä puheitta kuvakollaasia muutaman päivän takaisesta irtojuoksuttelusta. Piirto oli tuona päivänä taas vähän uhmakkaalla tuulella ja kyseenalaisti auktoriteettiani muutamaan otteeseen juoksuttelun aikana, mutta lopulta nöyrtyi juoksemaan sinne minne piti, tosin melko nyrpeän ilmeen kera.

On se komea <3Löytyyhän sieltä takapäästäkin voimaa :D
Viime aikoina ollaan myös muutaman kerran testailtu tallikaverin LG Bridle -kuolaimettomilla menoa, ja Piirto on ruvennut hoksaamaan niiden idean ihan kivasti. Alussa totutin erilaiseen paineeseen ihan maastakäsin ja myöhemmin sitten siirryin selkään, kun ensin olin ratsastanut kuolaimilla Piirron rennoksi. Pysäytys ja kääntäminen toimi lähes yhtä hyvin kuin kuolaimillakin, sillä koska Piirto on aina toiminut parhaiten, kun sillä ratsastaa enemmän istunnalla kuin ohjalla, ei tässä ollut apujen kannalta isoa eroa aiempaan verrattuna. Jonkin verran se yritti alussa painaa ohjalle, mutta hetken päästä tajusi, että ei sinne suuhun sitä painetta tule, vaikka kuinka roikkuisi ohjissa. Pidettiin opetushetket todella lyhyinä, jotta saisin lopetettua onnistumiseen ja ensi kerralla olisi sitten kiva jatkaa siitä mihin jäätiin.


(c) Pauliina
Kylläpäs Piirto näyttää pieneltä! O.o
Ei olla siirtymässä kokonaan kuolaimettomaan menoon, mutta mukava olisi välillä mennä niin, että Piirto saisi lepuuttaa suuta. Lisäksi tämä on kivaa vaihtelua normaaliin puurtamiseen. Kaikkea pitää kokeilla :D

(c) Pauliina
Piirto tykkää kun näiden kanssa voi paremmin maistella kaikkea :D

4 kommenttia:

  1. Kylläpä siltä irtoo komeita hyppyjä :D. Kaikella nuoruuden voimallaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo! Toivottavasti ei irtoo sitten kun mie oon selässä :DD

      Poista