maanantai 24. helmikuuta 2014

Päiväni kuvitettuna

Sunnuntaina, eli eilen, päätin tehdä ensimmäisen "MyDay"-postaukseni. Kaikki kuvat on iphonella otettuja, joten laatu ei taaskaan päätä huimaa, mutta näillä mennään.

Herätin Repen :D (meidän uuden ihanat matot näkyy kuvassa)


Aamulla oli tarkoitus herätä kuudelta, mutta koska en osannut ihan kunnolla vielä käyttää tämän uuden puhelimen torkkuominaisuutta, näytti kello herätessä jo vaille seitsemää. Myöhässä siis olin, ehdin pikaisesti käyttää Repen pissalla ja vaihtaa vaatteet, ennen kuin juoksin pikavauhdilla autolle. Olin siis menossa aamutallia tekemään ja paikalla piti olla klo7...


Onneksi aamulla ei ollut liikenteessä ketään muita ja liikennevalotkin vielä poissa käytöstä, joten en myöhästynyt kuin pari minuuttia :) Keli oli tosin ihan järkyttävä, räntää tuli vaakatasossa ja tuuli todella ikävästi.


Minä rupesin etsimään hepoille kuivumassa olleita loimia sillä aikaa kun Miia antoi aamuruokia, jonka jälkeen alkoi loimittaminen ja ulos kuskaaminen.


Lopulta, puoli yhdeksän aikoihin, viimeinenkin polle oli pihalla syömässä tyytyväisenä heiniään, ja voitiin aloittaa karsinoiden siivoaminen ja heinien ym laitto iltaa varten.

Scheissea lappamassa...

Tuota kun vielä oppis ajamaan :D
Puoliltapäivin oltiin vihdoinkin valmiita, mutta minullapa oli vielä jäljellä Piirron karsinan siivous ja ruokien laitto. Kävin myös täyttämässä Piirron ja Milon vesisaavin tässä välissä, mutta ne vaan mökötti tarhan nurkassa, ei ollut ilmeisesti jano.


Jätkät mökötti mulle :D 

Puhdasta tuli :)
Piirron pöperöt
Olin just saanut karsinan siivottua ja vietyä heinät ja ruuat valmiiksi, kun Elisa tuli tallille ja päästiin laittamaan hevoset valmiiksi maastolenkkiä varten.Yhden jälkeen lähdettiin maastoon, jossa ei valitettavasti tullut otettua kuvia, mutta sen verran voin kertoa, että Piirto käyttäytyi oikein kiltisti ja pystyttiin ravailemaan ja laukkaamaan ihan rennosti ilman temppuiluja. Olen kyllä niin ylpeä :)


Lenkin jälkeen juotin Piirron ja kuivailin sitä vähän, se kun otti pienen hien pintaan lenkin aikana. 

Yritin muös saada siitä kivan poseerauskuvan, mutta eihän se malttanut pysyä paikallaan, saatikka katsoa kameraan, että olisin siinä onnistunut.

Vainukoira

Piirto meinas nukahtaa sillä aikaa kun vein tavaroita pois :)
Päästettiin hepat takaisin tarhailemaan ja lähdin viemään Elisaa kotiin. Sen jälkeen päätin nälissäni heittää hyvin alkaneen elämäntapamuutoksen roskakoriin ja suuntasin kauppaan ja ruokaa hakemaan.

Riisipiirakkaa, suklaata ja salaattia - näillä pärjää illan :D

Piti tosin hakea scanista vielä mättöburgeri (miksiköhän paino ei tipu...)
Tyytyväisenä painelin kotiin, jossa korkkasin burgeraterian ja katselin ensin SWE-CAN -lätkämatsia, sitten salkkareita tallennuksesta ja lopuksi vielä Awkwardia nautiskellen suklaata jälkkärinä :D 

Repe osaa aina olla tiellä kun yrittää jotain kattoa
Aivan huippuhyvä sarja - tykkään!
Otin vielä pikapäikkärit Repen kanssa ja yhdeksältä lähdettiin vielä Teron ja Repen kanssa pitkälle lenkille. Jouduin tosin matkalla ostamaan Siwasta pullon ediä, että selvisin lenkistä :D

Repsukan kanssa nokosilla :)


Siinäpä oli minun sunnuntaipäiväni kuvitettuna, ihan hauskaa oli kuvailla, toivottavasti jotain edes kiinnostaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti