tiistai 18. helmikuuta 2014

Muille se on viikonloppu

Mulla menee koko loppuviikko - että toivun viikonlopun aiheuttamista selkäkivuista... Noh, kivuista ja väsymyksestä huolimatta oli kivaa ja arki alkoi taas liian nopeasti. Huomasi kyllä eilen töissä, että ei tullut paljoa levättyä viikonlopun aikana.

Lauantain aloitin mukavasti jo kukonlaulun aikaan menemällä tekemään aamutallia, ja siitä jatkettiin sitten puoliltapäivin Elisan ja Milon seuraksi hyppelemään maneesiin. Laitettiin pari kavalettia ja pikkupysty jumppasarjaksi niin, että ensimmäisessä välissä oli yksi laukka-askel ja toisessa kaksi. Lisäksi pistettiin yksi vähän isompi (maks 60cm) ristikko ja Elisalle kolme pystyä innariväleillä. En edes kuvitellut että kokeilisin Piirron kanssa innareiden menemistä, sillä ei ole vielä tarpeeksi voimaa ja kehonhallintaa, että oltaisiin päästy edes kahdesta ensimmäisestä yli! 

Söpöliini
Piirto veti jälleen kerran hirveät kierrokset päälle heti, kun se näki esteet, ja minulla olikin ihan kunnolla ongelmia saada verkkailtua se sileällä. Aina kun mentiin esteen ohi tai jos käänsin voltille, se yritti lähteä viemään esteelle päin. Jonkin aikaa kun olin verkkaillut, alkoi heponenkin vähän keskittyä ja rauhoittua, mutta aina välillä se yritti vaivihkaa hivuttautua lähemmäksi esteitä :D Lopulta sen odotus palkittiin ja ruvettiin menemään vasemmassa kierroksessa jumppasarjaa, jonka ensimmäiset hypyt (kavaletit) meni ihan kivasti, mutta viimeisen, alle 50cm korkean pystyn se pudotti jatkuvasti. Oikeaan kierrokseen ei pystytty jumppasarjaa tulemaan laukassa ollenkaan, sillä heti kun olin kääntämässä kohti ensimmäistä estettä, Piirto yritti lähteä viemään ihan päättömästi, joten tein aina ympyrän, otin raviin ja tehtiin ravilähestyminen. Tähän suuntaan se ei pudottanut pystyllä kertaakaan... Vasempaan kierrokseenkin saatiin pari suoritusta ilman pudottamista, kun pystyä nostettiin vähän korkeammaksi ja kun itse muistin aktivoida laukkaa kunnolla niin, että Piirto polki kunnolla takapäällä alleen.

Lopussa testattiin vielä isompaa ristikkoa, johon tuli kaksi kieltoa (tai yksi kielto ja yksi yli käveleminen..) ja yksi ihan ok ylitys. Ristikko oli lävistäjällä niin, että jouduttiin tulemaan oikeassa laukassa sille, joten se oli melko hankala meille, kuten olin epäillytkin. Otettiin tämän jälkeen vielä vasempaan kierrokseen jumppasarja, jossa pysty oli laskettu maapuomiksi, jotta saatiin onnistunut suoritus loppuun. Piirto ja Milo hikosivat ihan kunnolla, vaikka ei mitään älytöntä treeniä mentykään, taisi talvikarva lämmittää sen verran, että plussakelillä maneesissa hyppääminen hikoilutti jo noin pienestä.

Väsyneet poitsut

Pojilla oli vähän jano reenin jälkeen
Hyppelyistä on videotakin, mutta nyt en jaksa ruveta editoimaan, koska mitään loistavia suorituksia ei tullut, niin laittelen esille sitten joskus kun on enemmän matskua :) 

Tallin jälkeen ajelin kotiin ja suihkun kautta syömään (oli vähän nälkä kun koko päivänä en ollut syönyt mitään) ja melkein heti tulikin sitten kavereita kyläilemään. Ukot rupesi pelailemaan jotain lautapeliä, ja me Jennin kanssa möllöteltiin sohvalla juoruilemassa. Molemmilla oli aikainen aamu takana, joten energiaa ei ollut mihinkään kummoisempaan :D Illalla lähdettiin vielä koko porukalla keilaamaan, jossa sitten paukautin selkäni ihan lopullisesti, mutta kivaa oli kuitenkin! Tein monta täyskaatoa, vaikka luulin, että en edes osaa pelata, kun aiemmin on mennyt melko huonosti minun geilailut.

It's all about the balls!

Voitin ekan kierroksen!
Keilailun jälkeen ukot tuli vielä meille ja jatkoivat pelailua yöhön asti, itse luovutin jo yhdentoista aikoihin kun alkoi väsyttää jo niin pahasti. Sunnuntai sitten menikin oman miehenpuolikkaan kaameaa krapulaa katsellessa ja anoppilassa vieraillessa :) Innostuin vielä Prismasta ostelemaan ihania Vallilan kelohonka -mattoja meille olkkariin. Pitäisi vielä samaa sarjaa hommata verhot ja keittiön sisustus. Tai oikeastaan pitäisi koko kämpän sisustus pistää uusiksi, kun vaan olisi rahaa ja aikaa...

Nyt täytyykin jo ruveta vaihtelemaan vaatteita ja suuntaamaan tallille, puolentoista tunnin päästä alkaa ratsastustunti, jei! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti