maanantai 19. toukokuuta 2014

Huh hellettä!

Viikonloppuna ilmestyi se kesä sitten tännekin ja ihan ryminällä. Tällä hetkellä mittari näyttää +30 astetta ja auringossa tuntuu vielä kuumemmalta. Hevosetkin tuntuu olevan ihan väsyneitä tuolla paahteessa ja ovat mielissään kun pääsevät sisään viileään. Itsekin olen onnellinen, että meidän asunnon ikkunat on sijoitettu niin, ettei aurinko paista lainkaan sisälle, joten täällä on ihanan vilpoisaa aina.


Viikonloppu tuli vietettyä tallilla lähes täysin, kun lauantaina pakkailin jo valmiiksi Piirron tavaroita muutaman päivän päästä tapahtuvaa muuttoa varten. Lisäksi Piirtoa kävi kokeilemassa pari vuokraajaehdokasta ja näistä löysinkin juuri sopivan henkilön, jes! Pyörähdin myös tulevalla tallillamme viemässä sellaisia tavaroita, joita en enää tällä viikolla tarvitse. Hyvin löysin paikat kamoille, tarvitsen vain vielä jonkinlaisen varustelaatikon ylimääräisille loimille, satulahuoville ja linimenteille jne, mutta sellaisenkin taisin jo löytää.

Uudella tallilla oli ankat ottamassa auringossa päiväunia, kun menin viemään tavaroita. Ne närkästyivät minulle kovasti, kun menin keskeyttämään niiden kauneusunet.


Pääsin taas käymään Piirron kanssa maastossakin, sillä alkuviikon rankkasateiden vuoksi jouduin perumaan muutamana päivänä mastosuunnitelmat. Nyt oli polut kuivuneet ja luonto herännyt eloon - joka paikassa oli vihreää ja ötökätkin olivat jo liikenteessä. Pysähdyttiin yhdelle aukealle melkein puoleksi tunniksi syöpöttelemään ruohoa ja nauttimaan auringosta. Tai siis Piirto söi ja minä otin aurinkoa :D



Huomenna olisi vielä tiedossa yksi puomitunti, jonka jälkeen varmaan otetaan loppuviikko melko rauhassa ennen lauantain muuttoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti