sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kuvakuulumiset

Eilen en jaksanut mitään tänne lisäillä, mutta alla oleva kuva kertoo aikalailla tämän hetken tilanteen. Tai kuvasta ei varsinaisesti huomaa miten paha haava jalassa oli, mutta kun sain vuoltua tuon irtolärpäkkeen pois ja huuhdeltua liat, paljastui ruununrajasta ikävä parin sentin levyinen haava. Sain sen kuitenkin melko siistiksi ja suojasin haavan, joten nyt vaan pidellään peukkuja, että haava paranee nopeasti eikä tule mitään ikäviä oireita.


Juoksutin Piirron haavasta huolimatta, sillä se ei arkonut jalkaa millään tavalla ja arvelin, että huonompi on jättää se tarhaan seisomaan koko päiväksi. Käytin siis ihan kunnolla aikaa sen harjailuun ja rapsutteluun, minkä jälkeen kävin maneesissa juoksuttelemassa melko reippaasti, sekä puuhailemassa vähän maastakäsin. Piirto yritti juoksuttaessa taas vähän ruveta uhittelemaan, mutta palasi nopeasti takaisin ruotuun pienen ärähdyksen jälkeen.


Juoksutuksen jälkeen kylmäilin vielä jalat ja harjailin koko hepan uudestaan. Tuntui kuin en olisi juuri alle puoli tuntia sitten harjannut sitä puhtaaksi, niin paljon karvaa lähti taas! 


Kävin toissapäivänä myös tallilla 8-vuotiaan sukulaistytön kanssa ja harjailtiin Milo ja Piirto oikein puhtaaksi. Pääsipä Piirto toimimaan opetushevosena kun pidin "tuntia", joka meni todella hienosti. Piirto kuunteli yllättävän hyvin pienen ratsastajan apuja ja kulki oikein rennosti, mutta kuitenkin ponnekkaasti kun tehtävänä oli mennä voltteja, pysähdyksiä ja ravisiirtymisiä. Kyllä olin ylpeä molemmista :) 


Lauantai-illan olin yksin kotona ja käytin sen ajan hyväkseni katselemalla Repen kanssa leffoja. Enkä mitä tahansa leffoja, vaan piirrettyjä: ohjelmistossa oli Maa aikojen alussa sekä Kung Fu Panda, aivan parasta siis!Siinäpä lyhyt vedos viikonlopusta. Perjantaina hypättiin ja siitä saan ehkäpä kuvamateriaalia jopa huomiseksi tänne jos hyvin käy. Kovinkaan pitkään en hypännyt, kun rupesi tuulemaan älyttömästi ja pyryttämään lunta/rakeita taivaan täydeltä, eikä oikein huvittanut jatkaa kentällä sillä kelillä.

1 kommentti:

  1. Oi mahoton, maa aikojen alussa, voi mikä leffa :D. Se oli aikanaan tosi pelottava ja ihana tietysti.

    Hurja tuota ruununrajaa :/ mistä se on kesäkenkäkaudella keksinyt itselleen tommosen.

    VastaaPoista