torstai 5. tammikuuta 2017

Hyppelyt videolla

Edelliseen postaukseen laitoinkin jo toisen näistä videoista, mutta jostain syystä se ei kaikilla ole kuulemma näkynyt, joten laitan uudestaan youtuben kautta. Lisänä video tiistailta kun Bambin kanssa mentiin ravi- ja laukkakavaletteja iltajumppana.

Olen nyt siis ruvennut taas aktivoitumaan "hyppäämisen" suhteen. Heittomerkeissä hyppääminen, sillä hyvin pieniä esteitä mennään, ennemminkin kavaletteja. Kuitenkin, Piirron lähdön jälkeen en ole hypännyt ollenkaan, mitä nyt välillä vain mennyt puomeja. Oma tasapaino on heikentynyt hirveästi siitä, kun Piirron kanssa pystyin hyppäämään pieniä ilman satulaa ja korkeimmillaan hypättiin 120cm okseriakin pariin kertaan (joo en todellakaan ole koskaan ollut esteratsastaja :D). Nyt tuntuu, että 60cm este aiheuttaa rimakauhua ja ponnistuspaikat ovat entistäkin pahemmin hukassa, joten valmennukset tulevat tarpeeseen tulevina kuukausina.

Opetellaan tässä sitten molempien hevosten kanssa yhdessä pomppimista. Hyvä että kumpikaan ei ole mikään estetykki jo valmiiksi, niin ei ole paineita ruveta korottamaan esteitä ennen kuin itsekin olen valmis. Lisäksi, onneksi sekä Hellua että Bambia hyppyyttää myös minua paremmat ratsastajat, niin ei olla ihan toivottomassa tilanteessa kuitenkaan :D

Alla siis jo aiemmin lisäämäni video Hellusta ja toinen video Bambista, joka valitettavasti on hyvin pimeä, kun on illalla kuvattu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti