sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Hämärähommia ja hiihtoratsastusta

Kävin eilen illalla vasta ratsastamassa Hellun, kun aamulla tallilla ollessa tuli lunta taivaan täydeltä ja viima oli niin pureva, että en hannut lähteä palelluttamaan itseäni kentälle. Iltaan mennessä tuiske oli loppunut ja tuuli tyyntynyt. Eemeli yritti nappailla muutaman kuvan, mutta pimeä yhdistettynä kentän valoihin taustalla ei oikein ollut hyvä yhdistelmä, ja kuvista tuli lähinnä pimeää pikselimössöä.
Tässä "parhaat" palat :D
Menin siis puolisen tuntia ilman satulaa, ihan vain käynnissä ja ravissa taivutellen ja herkistellen Hellua avuille, samalla kun itse treenailin ilman satulaa ravissa istumista. Homma alkaa jo sujua ihan kivasti niin kauan kun saan Hellun kulkemaan pyöreänä. Heti jos se häviää avuilta ja lähtee kipittämään, meinaan kellahtaa selästä :D

Bambin kanssa otetaan nyt rauhassa hetken aikaa. Se sai vasemman takakavion pohjaan mustelman, ja arkoo nyt kyseistä jalkaa, minkä lisäksi se arkomisesta johtuen on vetänyt oikealta edestä selkänsä jumiin. Vuolija korjasi mustelmakohtaa sen minkä pystyi ja muutenkin vuoli kaviot kuntoon ja ensi viikolla toivottavasti saadaan hieroja paikalle.

Koska tämän parempaa materiaalia eikä kerrottavaa ole, laitan tähän joulukuulta hiihtoratsastusvideon, joka on jäänyt julkaisematta. Hellu tykkää tosi paljon hiihtohommista, ei ole moksiskaan vaikka Eemeli kikkailee narujen toisessa päässä ja hyvin jaksaa tarpoa syvässäkin hangessa korvat hörössä. Vauhtia ei ole mitenkään hurjasti, Bambin kanssa varmasti päästäisiin vauhdikkaampaan menoon, mutta vielä ei ole uskallettu kokeilla mitä se tykkäisi hiihtäjästä perässään. Sen verran kauhuissaan neitokainen oli jo kun näki Hellun näissä hommissa :D

Kokeiltiin tuossa hiihdellessä myös uutta actionkameraa, ja hyvin toimii! Pysyy hyvin kypärässä kiinni ja saa otettua hd-tasoista videota. Ainoa puute mitä huomasin, on että äänet ei kuulu kauhean hyvin, mutta pääasia että kuva on hyvä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti