lauantai 28. joulukuuta 2013

Muutto lähenee...

Nyt on tiedossa kuvaton teksti, sillä huomasin vasta aamulla, että kameran akku oli totaalisen finito. Näin ollen viimeinen (?) tallivuoroni nykyisellä tallilla jäi ikuistamatta. Ei siinä, että kameralle olisi ollut tarvettakaan, sillä aamu sujui aikalailla samalla kaavalla kuin kaikki aamutallit tätä ennenkin. Olin jo edellisenä iltana kasannut heinät valmiiksi, eli tänään oli helppo homma vain ruokkia ja loimittaa hepat ja päästää ne tarhailemaan.

Huomenna siis olisi edessä muutto Hepokankaan tilalle! Aikataulusta ei ole vielä tietoa, mutta toivottavasti päästäisiin hoitamaan kuljetus pois alta vielä valoisan aikaan. Onneksi Piirto ei stressaa trailerissa oloa yksinkään ja olenpa sitä kerran jopa itsekin kuskannut kun heti ensimmäisten viikkojen jälkeen piti käydä klinikalla pyörähtämässä. Siltä osin ei siis pitäisi olla hätää, mutta itseä tuo uusi paikka jännittää, kun en ole piiitkään aikaan käynyt säännöllisesti noin isolla tallilla. Tykkään yleensä enemmän pienistä maalaistalleista, joissa saa touhuta omiaan rauhassa ja missä on tiiviimpi porukka. Eiköhän me kuitenkin hyvin sopeuduta joukkoon ja saada uusia tuttavuuksia myös tuolta. 

Sovittelin jo Piirrolle huomista varten tallikaverin kuljetussuojia ja laitoin loimen ja päitset odottamaan valmiiksi, jotta huomenna sitten päästään matkaan sujuvasti kun hetki koittaa. Pakkailin vielä suurimman osan tavaroista ooppelin takakonttiin, joka tulikin aivan täyteen. Missä vaiheessa sitä tavaraa on noin paljon kertynyt, kun silti jatkuvasti tuntuu, että tarvitsisi vielä vaikka mitä uutta?? Tallille jäi vielä satulat, suitset ja pari loimea, jotka sitten huomenna nappaan lähtiessä mukaan tai käyn erikseen hakemassa samalla kun siivoilen sitten karsinan ja muut paikat lähdön jäljiltä. Haikea fiilis on nyt kyllä, kun niin mielellään olisin tuonne nykyiselle tallille jäänyt, mutta aina ei asiat mene niin kuin on suunnitellut, ja eiköhän uusi paikka ole ihan yhtä hyvä myös :)

Nyt pitäisi siis olla kaikki valmiina huomista varten: Piirron kuljetuskamat odottamassa, tavarat pakattu, uuden paikan sopimukset allekirjoitettu ja kyyti järjestetty. Lisänä vielä kaamea flunssa päällä ja kuume nousemassa, eli huomisesta on tulossa mitä loistavin päivä! 

Huomisesta saan toivottavasti kuvia, eli luvassa ehkä vähän mielenkiintoisempaa tekstiä, ellei flunssa ole vienyt viimeisiäkin voimia iltaan mennessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti