torstai 26. joulukuuta 2013

Eka kerta

Nyt on sitten bloggausneitsyys virallisesti menetetty!
Tämmönen tollo täällä bloggailee 

Pakkohan minunkin oli oma blogi perustaa "kun kaikki muutkin bloggaa". No ei ehkä niinkään, mutta tuleepahan kirjoiteltua ainakin omaksi iloksi ns. päiväkirjaa, muutenhan sitä ehtii parissa päivässä jo unohtaa mitä on tullut touhuttua. Pääpaino blogissa tulee tietenkin olemaan hevostelussa, etenkin minun ja nuoren suokkipoika Piirron tekemisissä, mutta eiköhän mukaan mahdu myös juttuja muista hepoista, koirastani Repestä ja kaikesta muusta mitä vapaa-ajalla ehdin tekemään (eli ei paljoa mistään muusta, mikä vapaa-aika??)

Kaikki ylimääräinen aikani mitä töiltä jää, kuluu yleensä tallilla, koiran kanssa touhutessa, miehen kainalossa ja nettiä selaillessa gradua kirjoittaessa. Yritän parhaani mukaan saada mahdollisimman usein kirjoiteltua tänne monipuolisesti ja mielellään kuvien kera. Tällä hetkellä minulla on hyvin vähän kuvamateriaalia tallilta, sillä vielä toistaiseksi Piirto asustaa pienehköllä itsehoitotallilla, jossa ei ole ketään kuvailemassa kun siellä käyn, eikä myöskään iltaisin ole kuvia saanut kun on niin mahdottoman pimeää. Tähän on kuitenkin luvassa muutosta, sillä olosuhteiden pakosta olemme lähiaikoina muuttamassa isommalle tallille, jossa onkin paremmat mahdollisuudet saada kuvaajia paikalle. Lisäksi, koska kyseessä on maneesitalli, ei kuvaamista haittaa vaikka pimeällä lähtisi ratsastamaan.

Muutama viikko sitten täällä oli vielä lunta :(
Ulkoasu on toistaiseksi vielä työn alla, sillä en ole käyttänyt bloggeria koskaan ja banneriakaan ei vielä ole, mutta parannusta on toivottavasti luvassa piakkoin! Lisämateriaalia odotellessa voi käydä tutustumassa tuolta välilehdistä löytyviin blogin päätähtien esittelyihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti