torstai 12. kesäkuuta 2014

Koulurata videolla ja paperilla

Muistathan käydä kurkkaamassa edellisestä postauksesta kisaraportin kuvineen ;)

Tässäpä olisi vielä meidän koulurata videoituna ja myös paperilla tuomarin mielipiteet menosta. Aika kivat arviot tuli, vaikka hyvin paljon olisi parannettavaakin ollut, kuten videolta näkee. Kiva kuitenkin, kun ensimmäisestä suorituksesta ei tullut mitään kauhean negatiivisia kommentteja, vaan mukavan kannustavia ja hyviä neuvoja. Itselle tuon videon katsominen on kyllä ihan hirveätä kidutusta, varsinkin nuo harjoitusraviosuudet, joissa siis näyttää, että menen jotain kevennyksen ja putoamisen välimuotoa... Ottakaamme siis tuosta opiksi, jatkossa mennään hyvin paljon ilman jalustimia valvovan silmän alla.
Muuta raportoitavaa ei kisojen jälkeen ole tapahtunut, sillä olin viime päivät kipeänä, enkä lauantain jälkeen ole päässyt edes käymään Piirron selässä. Tänään sentään kävin tallilla, mutta en ehtinyt ratsastaa, koska Piirrolle järjestyikin yllättäen kengitysaika ja jouduin sen jälkeen jo kiirehtimään pois, että ehdin hakea Teron töistä. Huomenna olisikin vuokraajan vuoro, mutta viikonloppu on sitten täynnä kivoja heppailusuunnitelmia, tiedossa maastoilua ja toivottavasti tehokasta oppimista :)

Alla vielä video Annaroosan ja Piirron lauantain suorituksesta. Heillä siis ratana oli tutustumisluokan kouluohjelma (rata B) ja tuloksena loistavasti 59,4% Ei kommentteja:

Lähetä kommentti