sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kuvia keskiviikolta

Keskiviikkona tallikaveri tuli vähän opettamaan maastakäsittelyssä, itsellä kun ei siitä ole hirveästi kokemusta ja Piirrolle tekisi hyvää välillä vähän muistutella perusasioita muualtakin kuin selästäkin käsin. Opeteltiin ihan perusjuttuja, eli peruutusta ja väistämisiä paineesta ja juoksutuksessa käskyjen läpimenoa (Piirto ei aina oikein malta hidastaa tai pysähtyä käskystä, tässä on paljon parannettavaa). Piirto oli aluksi hyvin hämmentyneen oloinen ja yritti protestoida varsinkin peruutusta vastaan, mutta hoksasi nopeasti mitä siltä pyydettiin ja homma rupesi sujumaan. Ei viitsitty pitää opetustuokiota kauhean pitkänä, ettei Piirto turhaudu kun tulee paljon uusia juttuja, joten lopetettiin kun tuli muutama hyvä suoritus ja kaikki olivat vielä hyvällä tuulella.

Hieno naruriimu

Juoksuttelua (huomaa nyrpeä ilme)

Opetteluhetken jälkeen tehtiinkin sitten muutakin tavallisuudesta poikkeavaa, sillä olin saanut facebookissa kiertävän haasteen, jonka ideana siis on tehdä hevosen kanssa jotain mitä ei ole ennen tehty tai jotain muuta erikoista. Koska meillä ei vielä paljoa ole taitoa, niin päädyin menemään päitsillä ja ihan rauhallisesti vain hölköttelemään, jotta ei syntyisi vaaratilanteita. En ollut siis koskaan ennen mennyt ilman kuolaimia ja todella vähän on tullut mentyä ilman satullakin, joten oli melkoinen voittajafiilis kun Piirto toimikin erittäin hyvin pelkillä päitsillä ja köysiohjilla. Pysähtyminen ja kääntäminen onnistui siinä missä kuolaimillakin ja uskalsin hieman ravaillakin pääty-ympyrällä. Täytyypä muistaa välillä mielenvirkistykseksi mennä vaikka loppukävelyitä päitsillä, sillä olisi kiva jos ei tarvitsisi luottaa kuolaimeen aina niin paljon.

Pallomahat
(c) Pauliina

Mitä sää puuhaat sielä?
(c) Pauliina

Aa, sitä vasten voi rapsuttaa itteensä
(c) Pauliina

Tai yrittää tiputtaa ratsastajan.....
(c) Pauliina

(c) Pauliina

Mamman mussukka <3
Oli niin ihana keli, että piti vielä kentällä käydä ottamassa muutamia kuvia Piirrosta. Eihän sitä tiedä milloin seuraavan kerran päästään nauttimaan näistä aurinkoisista keleistä.

Mitä sulla on kädessä?

Syön mieluummin lunta kuin poseeraan :P
No jos nyt tän kerran seison hienosti

Kyllähän tuolla possulla vielä vähän pömppömahaa näyttäis olevan, mutta edistystä on tapahtunut viime kuukausien aikana ja kunto on kasvanut hurjaa vauhtia. Tavoitteena olisi kesään mennessä olla kisakunnossa! :)

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hauskaa että nuo munkin ottamat kuvat onnistu. Ihanaa auringonpaistetta! Piirrolle sopii muuten tuo naruriimu kun se ei katkase tuota piirtoa niin paljon. Piirto on kaunis ja se kyllä kehittyy ihan silmissä. Varmasti pääsette alkukesästä kisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi hyviä kuvia tuli kyllä! :) Toivotaan parasta ettei iske uhmaikä ennen kesää :D

   Poista
 2. Haaste Ninskulle! :P http://luokki-ja-satula.blogspot.fi/2014/03/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, eka haaste ikinä :DD Kiitoksia paljon, teen tän lähipäivinä :)

   Poista