maanantai 15. helmikuuta 2016

Ihana, rentouttava ystävänpäivä

Koskaan en ole hirveästi välittänyt mistään ystävänpäivähömpötyksistä tai -lahjoista. Huomiota ja lahjoja saan kyllä poikaystävältä ihan normaalina arkenakin ja hän minulta, niin ystävänpäivänä tuollaiset asiat eivät ole tärkeimpiä. Haluttiin ennemminkin tehdä jotain mukavaa yhdessä, joten pakattiin Repe ja tavarat autoon ja lähdettiin Kolille hotelliin yöksi. Samalla testattiin uusi Koli Relax Spa -kylpylä ja käytiin kiipeilemässä Repen kanssa Ukko-Kolin rinteitä syvässä hangessa. Illalla vielä syötiin hyvin ja nautittiin mahtavat jälkiruuat ravintolan puolella. Kelitkin suosivat, vaikka maisemat jäivät vähäisiksi sankan lumisateen vuoksi, mutta mukavaa oli silti, eikä ainakaan tullut kylmä, kun pakkasta oli vain pari astetta.

Täytyy kyllä kehua tuota kylpylää erityisesti. Osattiin jo varautua, että ystävänpäivänä varmasti muutkin ovat sinne eksyneet, joten se, että paikalla oli muitakin ihmisiä, ei yllättänyt eikä haitannut yhtään. Hyvin mahtui joukkoon, eivätkä toiset pariskunnat ja muut vieraat häirinneet lainkaan kun tuli keskityttyä vain toisiimme. Sisäänpääsymaksuun kuului valikoima erilaisia Lumenen ihonhoito- ja hemmottelutuotteita, joita pääsikin heti kokeilemaan ja olivat kyllä erittäin laadukkaita. Lisäksi saimme pullon todella hyvää valkoviiniä nautittavaksi kylpylän puolella. Viini tulikin nautittua heti alkuun porealtaassa, johon olisi kyllä voinut jäädä vaikka loppuillaksi. Toinenkin pullollinen olisi mennyt, mutta ehkä turvallisempaa ettei tuollaisissa märissä ja liukkaissa tiloissa tullut enempää nautiskeltua alkoholia.

Tämän valokuvan kohteesta Break Sokos Hotel Koli tarjoaa TripAdvisor
Poreammeen lisäksi tehtiin jalkahoidot ja käytiin aroma- ja höyrysanoissa sekä valo-/musiikkialtaassa rentoutumassa. Eemeli uskaltautui kylmäaltaaseenkin ja kuulemma oli oikein koko kroppaa rentouttavaa touhua se. Tästä olin kyllä eri mieltä, vaikka itse jätin kokeilut väliin. Tehtiin myös kasvo- ja käsihoidot ja istuskeltiin pitkän aikaa ulkopaljussa fiilistelemässä Kolin hiljaisuudessa lumisateessa. Olo oli niin tyytyväinen, raukea ja rento lähtiessä ja ilta ollut aivan täydellinen, että jos joku ei tuosta paikasta pysty nauttimaan tai viihdy siellä, täytyy kyllä olla pahasti päästään vialla ja kannattaisi hakeutua hoitoon ihan suorilta :D

Nyt onkin mukava palata takaisin arkeen ja muutaman hevosettoman päivän jälkeen takaisin tallille Bambin kanssa puuhailemaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti