keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Suomiputet maastoilee videolla


Käytiin lauantaina maastossa kolmen suomiratsun voimin, mukana oli siis Piirron lisäksi Viki ja Helmi. Oltiin matkassa melkein kolme tuntia ja kilometrejä kertyi 18. 

Otin puolet matkasta videolle omatekoisella ei-niin-pro -kameralla, eli teippasin jesarilla vanhan nokia N8 turvaliivin rinnuksiin kiinni. Hyvin toimi muuten, mutta akku loppui puolivälissä matkaa. Tarkoitus oli laittaa äänettömänä video, mutta en jaksanut ruveta lisäilemään musiikkeja ja hiljaisena tuo on todella tylsää katsottavaa, joten päädyin editoimaan videon niin, että oma puheeni on melkeinpä ainoa mitä siinä kuuluu. Totesin videota katsellessa, että voisin ehkä yrittää opetella välillä hiljaa olemista, puhun nimittäin ihan älyttömän paljon! Sääliksi käy niitä, jotka minun seurassa joutuvat olemaan...Nyt onkin tulossa videoita ihan kunnolla, sillä eilen oltiin Helkyn valmennuksessa, josta laittelen huomenna koostetta ja tarkoitus olisi viikonloppuna kuvailla äänestyksen voittanut My Day -video. Tosin teen sen ihan vain tallipäivästä, eipä minulla ihmeemmin kuvattavaa kotona ole.

1 kommentti:

  1. Piirto on kyllä niin suloisen oloinen! :D Mutta harmi kun kerkesit ottaa maaperäkontaktia. Onneks ei sattunut mitään pahempaa. :) Hyvä idea kyllä tuo puhelimen teippaaminen! :D Saiskohan sen kypärään jotenki...

    VastaaPoista