sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Takaisin blogin pariin - ilman Piirtoa

Varmaan suurin osa blogin lukijoista jo tietää, Piirto lähti pari viikkoa sitten uuteen kotiin Siilinjärvelle ja johtuen myynnistä, en tänne ole hirveästi halunnut kirjoitella. Ei huvittanut kirjoitella mitään ennen myyntiä, varsinkin kun ratsastus oli melkolailla kielletty myyntipäivään asti sudenhampaan vaivaamisen ja sen poiston vuoksi ja muutenkin halusin keskittyä nauttimaan viimeisistä päivistä pojan kanssa.

Myyntiin oli useampiakin syitä, merkittävimpänä taloudellinen tilanne johtuen kesäisestä pahoinpitelystä ja siitä seuranneesta työkyvyttömyydestä. Halusin muutenkin löytää Piirrolle uuden kodin myös siksi, että en kokenut enää pystyväni viemään sitä eteenpäin ja tiesin sen viihtyvän paremmin paikassa, jossa sitä ratsastetaan säännöllisesti ja hyvin. Minä kun en aina voi olla varma missä kunnossa selkäni on, joten välillä Piirrollekin tuli pidempiä maastoilukausia ja se ei tehnyt hyvää sen kehitykselle. Nyt rakas herra on hyvässä paikassa ja olen erittäin tyytyväinen tähän ratkaisuun.Pitkään mietin, mitä tekisin blogin suhteen ja koska minulla on vielä Tessa täällä ilona ja harrastuskaverina, päätin jatkaa kirjoittamista. Itseasiassa päätin aktivoitua nyt entistä ehommaksi bloggaajaksi, koska yhden hevosen kanssa aikaakin jää enemmän kaikkeen muuhunkin kuin pakollisten hommien hoitamiseen.

Huomisesta lähtien siis aloitan ihka ensimmäisen blogijoulukalenterini, johon olen jo jonkinlaista sisältöä ideoinut. Toivotaan vain että tämä hiljaisuusjakso ei ole karkoittanut kaikkia lukijoita, sillä luvassa on myös lukijoiden kannalta kivoja luukkuja, joihin toivon aktiivista osallistumista ;)

2 kommenttia:

  1. Harmi siltä kannalta, että Piirto olisi varmasti ollut sellainen hevonen, jolla olisi voinut edetä pitkällekin, olettaen että selkäsi olisi siinä kunnossa että olisit voinut treenata säännöllisesti. Mutta hyvä ratkaisu oli tämäkin, juuri sen takia, että ei voi tietää kestääkö selkäsi säännöllistä treenaamista. Niin sanotusti pelasit varman päälle, ja toivottavasti Piirrosta kuullaan vielä joka tapauksessa! Onneksi sinulle jäi nyt tuo uusi tuttavuus, jonka kanssa varmasti tekemistä riittää ihan yhtä lailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piirto oli joo ihan huippukiva, mutta minulle turhan leveä (tosiaan selkä- ja lonkkaongelmien vuoksi), joten vaikka tietyillä hevosilla pystynkin ihan tehokkaasti treenaamaan, en todennäköisesti koskaan olisi Piirron kanssa päässyt tämän pitemmälle :) Tekemistä tosiaan riittää ilman Piirtoakin ja olen tyytyväinen kun tiedän sen päässeen sille sopivampaan kotiin

      Poista